Hyperhidrose (øget svedproduktion) forskningsprojekt søger deltagere

Hyperhidrose (øget svedproduktion) forskningsprojekt søger deltagere

Hyperhidrose kendes almindeligvis som overdreven sved.

Mange mennesker lider af konstant overdreven sved, ikke kun når de dyrker sport, arbejder hårdt eller vejret er varmt. Denne form for sved påvirker op mod 285.000 mennesker i Danmark, og er en anerkendt sygdom, som ingen ønsker at tale om. Den såkaldte ”primære Hyperhidrose” skyldes fejl regulering af svedkirtlerne.

Dette har ofte en massiv indflydelse på den enkeltes livskvalitet, fordi man skammer sig over de store, synlige svedpletter, som er på tøjet, hvilket også kan virke frastødende på andre mennesker. Dette gør dating nærmest umulig og social kontakt med venner og familie, såvel som kollegaer kan ikke nødvendigvis opretholdes. Dette leder ikke kun til ensomhed, men kan også lede til karrierer problemer, helt op til det punkt hvor man mister ens arbejde.

Der er behov for flere studier, for at kunne udvikle nye og bedre behandlingsmuligheder. Hvis du ønsker at deltage, kan du udfylde dette spørgeskema, og på baggrund af dette vil du blive kontaktet, hvis der er et match mellem dig og dette forskningsprojekt.

 

Lokationer:

  • Hellerup, Danmark

 

Tilskud:

Deltagelse i studiet medfører ikke nogen ekstra udgift i forhold til din sædvanlige behandling, da sponsoren sørger for undersøgelsesmedicinen og eventuelle prøver, som forsøget kræver. De almindelige behandlingsomkostninger finansieres af sponsoren.

Tilskud I forhold til dette studie:

Der vil ikke være yderligere omkostninger i forbindelse med deltagelse i dette kliniske studie. I forhold til udgifter til rejseomkostninger, forbundet med at deltage i studiet, vil du modtage refusion for dette, ved at fremvise en kvittering per besøg, indtil disse afsluttes. 

Vær opmærksom på, at der muligvis skal betales skat på denne faste refusion af rejseudgifter; det kan også være nødvendigt at rapporterer til myndigheder, såsom jobcentre.

 

Hvem kan deltage?

  • Mænd og kvinder
  • Alder: 18-65 år
  • Diagnosticeret med svær primær aksillær Hyperhidrose

Det kan være at du skal opfylde andre kriterier, før du prækvalificerer dig til deltagelse i studiet. For at finde ud af om du passer ind i studiet bedes du derfor klikke på knappen nedenfor og svare på spørgeskemaet. Hvis du prækvalificerer dig til studiet, vil du i samarbejde med lægen beslutte om du er egnet til studiet.

 

Besøg på klinikken:

Under det kliniske studie, skal du besøge klinikken på bestemte tidspunkter. Dette er for at få udført bestemte vurderinger, hvilke skal udføres på bestemte tidspunkter. Dette studie inddeles i to faser (se yderligere information nedenfor).

Fase A (Denne fase er afsluttet):

Denne fase løber fast i 7 uger, med totalt 5 besøg (inklusive screening). (8 uger i tilfælde af at man har behov for at gentage et besøg, hvis dette er nødvendigt)

Placebo (ikke aktivt lægemiddel) gives til 50 % af deltagerne.

Overblik over besøg i fase A

Hvis, efter at fase A er afsluttet, at du ønsker at deltage i fase B, vil du modtage den aktive behandling i yderligere 68 uger; og 6 yderligere besøg, samt 1 opfølgende besøg 4 uger efter man har modtaget den sidste behandling; ydermere skal du besøge klinikken hver fjerde uge, for at kunne modtage ny medicin.

Fase B:

Fase B starter ikke før at fase A er afsluttet.

Denne fase løber i 79 uger, med totalt 10 besøg på klinikken.

Placebo er ikke inkluderet i denne fase.

Overblik over besøg I fase B

De første to besøg er screenings besøg. Dette betyder, at hvis du har deltaget i fase A, begynder du først ved besøg 5 i fase B.

Information om de to faser:

Du kan ikke selv vælge hvilken af faserne du vil deltage i. Fase A løber fra starten af studiet og indtil det er færdiggjort. Når fase A er tilendebragt, så vil fase B starte.

Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil