Deltagere søges til forskningsprojekt om spændingshovedpine

Deltagere søges til forskningsprojekt om spændingshovedpine

Vi søger personer, der lider af spændingshovedpine og har gjort det i mere end to år. Du skal deltage i fire forsøgssessioner, der forløber sig over 1 ½ år. Hver session varer ca. 1 ½ time. Under forsøget påfører vi forskellige smertefulde stimuli. Under og efter de smertefulde stimuli skal du angive, hvor kraftig en smerte, du oplever. Du skal også udfylde en hovedpinedagbog, hvor du skal beskrive de anfald, du oplever.

For at kunne deltage i studiet skal du opfylde følgende:

  • Være mellem 18-65 år
  • Være plaget af spændingshovedpine i mere end to år
  • Tale og forstå dansk og engelsk

 

Honorar

Du modtager kompensation for dine transportudgifter til og fra Aalborg Universitet. (Vær venligst opmærksom på, at du skal have en gyldig arbejdstilladelse, hvis du kommer fra et såkaldt tredjeland). Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forskningsprojekt, er du velkommen til at skrive til Danmarks Sundhedspanel på info(att)sundhedspanel.dk. Hvis du er interesseret i at hjælpe forskningen ved at deltage i dette projekt, kan du tilmelde dig på knappen herunder.

Forsøget er godkendt af Den Videnskabsetiske Komité for Region Nordjylland, sagsnummer N- 20140063.

Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil