Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Danmarks Sundhedspanel er dannet af sundhedsfaglige personer med formålet at fremme sundhed gennem forskning. Sundhedssektoren udfører årligt forskningsprojekter for at udvikle nye og bedre behandlingsmetoder. Før et forskningsprojekt kan begynde, er det nødvendigt at finde de rette deltagere til at afprøve nye behandlingsmetoder. Deltagerne er medvirkende til at skabe ny og værdifuld viden, så eksisterende eller nye behandlinger kan blive endnu bedre.

Sundhedspanel.dk formidler kontakt mellem to parter:

  • Potentielle deltagere til forskningsprojekter
  • Potentielle aftagere, der skal bruge deltagere til sundhedsfremmende projekter

Sundhedspanel.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle skader, der måtte ske, som følge af den aftale, der er indgået mellem de respektive partnere. Sundhedspanel.dk stilles enhver tid til rådighed i sin eksisterende form. Enhver anvendelse af Sundhedspanel.dk sker på brugerens eget ansvar, og Sundhedspanel.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af siden.

Seneste sundhedsnyheder

Alle sundhedsnyheder
Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil