Færdiggjorte forskningsprojekter

Vil du gerne deltage i forskningsforsøg?

Her på siden finder du aktuelle forskningsprojekter, som søger forskningsdeltagere, samt beskrivelser af allerede afsluttede forskningsprojekter. Da der desværre ikke findes behandlinger til alle sygdomme, er vi taknemmelige for, hvis du vil hjælpe med at skabe nye og forbedrede behandlingsmuligheder, som kan gavne dig selv og andre i fremtiden. Danmarks Sundhedspanel hjælper med at formidle kontakten mellem deltagere og forskere, og derfor har vi brug for din hjælp. Du kan hjælpe med at fremme forskning og nye behandlingsmuligheder, ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel.

Er du allerede tilmeldt Danmarks Sundhedspanel?

Hvis du allerede er tilmeldt Danmarks Sundhedspanel behøver du ikke tilmelde dig det enkelte forskningsprojekt. Som medlem vil du helt automatisk blive informeret på mail eller via telefon, hvis et forskningsprojekt passer til din profil. Derfor er det også vigtigt, at du går ind og opdaterer din profil, hvis der sker ændringer i din sundhedstilstand. Dette kan du gøre ved at logge ind her, trykke på spørgeskemaet "Sundhedsprofil" og rette dine oplysninger.

Hvad er et forskningsprojekt og hvordan foregår det?

De fleste forskningsprojekter er biomedicinske eller helbredsrelaterede forskningsundersøgelser, der følger en, på forhånd udformet, klinisk protokol. Alle resultater bliver sammenfattet i en rapport, og sendt til den medicinalvirksomhed, som står bag studiet. At deltage i et forskningsprojekt kan både betyde, at du skal deltage i en form for fysisk undersøgelse, men det kan også betyde, at du blot skal besvare et spørgeskema. Dette afhænger af, hvilket studie forskningsprojektet omhandler. Du vil få flere informationer om det gældende forskningsprojekt når vi kontakter dig.
Alle forskningsprojekter er godkendt af Videnskabsetiske Komité og Danmarks Sundhedspanel er godkendt af Datatilsynet.

Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil