Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

De følgende betingelser (”Politik”) gælder al brug af Health Panel ("hjemmesiden") og alt indhold og alle tjenester, der er tilgængelige på eller via hjemmesiden.

Hjemmesiden ejes og drives af:

Patiro ApS

Tagholm 21

9400 Nørresundby

Danmark

DK35660348

info@sundhedspanel.dk

(Herefter kaldet "Patiro" eller "Vi")

Vi anbefaler, at du læser denne politik grundigt for at sætte dig ind i betingelserne og vilkårene for brug af hjemmesiden. Hvis du ikke er enig i dele af betingelserne og vilkårene, eller alle sammen, opfordrer vi dig til at ophøre brugen af hjemmesiden.

Indholdet på hjemmesiden

Patiro bestræber efter at holde indholdet på hjemmesiden opdateret og så korrekt samt validt som muligt. Dertil skal det også nævnes, at vi ikke yder nogen garanti for validiteten af indholdet på hjemmesiden. Det er vigtigt at bemærke, at vi ejer tekstindholdet på hjemmesiden. Dette indhold er dog ikke beregnet som erstatning for professionel lægerådgivning, diagnose eller behandling. Vi anbefaler kraftigt, at du konsulterer egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsudbyder for eventuelle spørgsmål vedrørende en medicinsk tilstand. Vores indhold bør betragtes som informativt, og der bør altid søges professionel lægevejledning ved specifikke sundhedsmæssige bekymringer.

Oprettelse af en sundhedsprofil

Vi indsamler personlige helbredsrelaterede data fra vores medlemmer med det formål at bidrage til udviklingen af nye behandlinger og potentielt hjælpe vores medlemmer med at forbedre deres eget helbred. Formålet med indsamling og behandling af dine personoplysninger er at forbedre sundheden, og dine data vil udelukkende blive brugt til dette formål.

Ved at tilmelde dig Patiros database via vores hjemmeside giver du Patiro tilladelse til at indsamle, gemme, organisere og dele både dine kontaktoplysninger og sundhedsoplysninger med videnskabelige institutioner, som vi samarbejder med. Disse institutioner, uanset om de er private eller offentlige, deltager i løbende forskningsprojekter og er konsekvent godkendt af:

EU: Forskningsetiske komitéer (RECs)

USA: Institutionelle gennemgangsbestyrelser (IRB)

Canada: Sundhedsstyrelsens forskningsetiske bestyrelse (REB)

Desuden er disse institutioner i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler. Dette sikrer, at dine data anvendes ansvarligt og etisk til at fremme sundhedsrelaterede initiativer.

Ved at oprette en profil giver du samtykke til, at videnskabelige institutioner må kontakte dig angående sundhedsrelaterede spørgsmål og deltagelse i forskningsprojekter - f.eks. besvarelse af et spørgeskema, deltagelse i et interview eller en yderligere undersøgelse.

Ved at acceptere, samtykker du også til at blive kontaktet uden for normale opkaldstider, hvilket kan være underlagt Danmarks lokale love. Opkaldstiderne kan variere afhængigt af studiets gennemførlighed. Du har ret til at tilbagekalde dette samtykke når som helst.

Ved at tilmelde dig databasen giver du samtykke til, at Patiro sender dig e-mails relateret til sundhed. Vi stræber efter at begrænse mængden af e-mails, der sendes ud til vores medlemmer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails relateret til sundhed, kan du til enhver tid afmelde dig tjenesten.

Når du indsender sundhedsoplysninger i en sundhedsprofil, har du ansvaret for at sikre nøjagtigheden af de oplysninger, der gives. Patiro kan ikke holdes ansvarlig for unøjagtigheder eller misinformation indtastet i profilen af registrerede. Det er vigtigt for registrerede at udvise omhu ved at give korrekte og opdaterede oplysninger for at sikre pålideligheden af dataene i sundhedsprofilen.

Sletning af konto

Patiro har ret til at slette enhver profil når som helst - f.eks. på din anmodning eller hvis der indtastes falske oplysninger i databasen.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vores privatlivspolitik forklarer, hvordan vi håndterer og beskytter dine personlige oplysninger i forhold til din brug og gennemlæsning af hjemmesiden. Ved at acceptere betingelser og vilkår og for at kunne bruge tjenesten, accepterer du også vores privatlivspolitik. Desuden forklarer vores cookiepolitik, hvordan vi indsamler og anvender din online adfærd, når du besøger vores hjemmeside.

Ændringer i servicevilkår

Inden for rammerne af gældende lovgivning forbeholder Patiro sig ret til at gennemgå og ændre denne politik når som helst. Det er dit ansvar at gennemgå disse betingelser og vilkår periodisk. Fortsat brug af hjemmesiden efter sådanne ændringer vil betyde dit samtykke til disse ændringer. Ved at holde dig informeret om disse opdateringer sikrer du, at du er opmærksom på og enig i de senest opdaterede betingelser og vilkår i forbindelse med din brug af hjemmesiden.

 

Seneste sundhedsnyheder

Alle sundhedsnyheder
Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil