Forskningsprojekt om diabetes

Forskningsprojekt om diabetes

Bliv frivillig i et klinisk forskningsprojekt om diabetes. Forskningsprojektet udføres for at evaluere virkningen og sikkerheden af en forsøgsmedicin hos patienter med diabetes.

Formålet med dette forsøg er at evaluere virkningen og sikkerheden af forsøgsmedicinen hos voksne med diabetes, og som ikke bruger Insulin.

Hvem kan deltage i forsøget?

Du kan være egnet til deltagelse i forsøget, hvis du: 

  • Er mellem 18 og 75 år gammel
  • Har fået stillet diagnosen Type 2 Diabetes (Sukkersyge)
  • Ikke behandles med Insulin

Der er yderligere krav til egnethed, der skal opfyldes for at blive godkendt, og forsøgslægen vil drøfte dem med dig ved dit første besøg i forsøgscentret. Forsøgslægen vil også forklare de fordele og risici, der er ved at deltage i dette forskningsprojekt.

Yderligere oplysninger:

Hvis du deltager i dette forskningsprojekt, vil du blive bedt om at møde op i forsøgslægens konsultation til forsøgsrelaterede kontrolbesøg og evalueringer. Disse besøg muliggør, at forsøgspersonalet kan udføre forsøgsprocedurer samt evaluere og overvåge dit helbred.

Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil