Patienter med KOL søges til forskningsprojekt

Patienter med KOL søges til forskningsprojekt

Formålet med dette projekt er at undersøge, hvor sikkert og effektivt et nyt lægemiddel er i forhold til to allerede godkendte lægemidler til behandling af KOL.

Vi søger deltagere til et sundhedsvidenskabeligt forskningsforsøg, hvor sikkerheden og effekten af et nyt lægemiddel skal undersøges. Formålet er at undersøge, hvor sikkert og effektivt lægemidlet er i forhold til to allerede godkendte lægemidler til behandling af KOL. Lægemidlet tages via inhalator én gang dagligt.

For at deltage skal du:

  • have diagnosen KOL og modtage behandling for dette
  • være 40 år eller derover
  • inden for de sidste 12 måneder have haft mindst to forværringer af din KOL sygdom, som er blevet behandlet med Prednisolon (binyrebarkhormontabletter) og/eller antibiotika ELLER have været indlagt pga. forværring i din KOL sygdom
  • Udover KOL skal du være sund og rask

Forsøget strækker sig i op til 55 uger og omfatter i alt syv besøg på hospitalet. Tidspunktet for besøgene vil være om morgenen, og hvert besøg vil ca. vare i 2 timer. Der betales ikke vederlag for at deltage i forsøget, men udgifter til transport i forbindelse med besøgene vil blive dækket.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forskningsprojekt, er du velkommen til at skrive til Danmarks Sundhedspanel på info@sundhedspanel.dk. Hvis du er interesseret i at hjælpe forskningen ved at deltage i dette projekt, kan du tilmelde dig på knappen herunder.

Forsøget sker i samarbejde med et medicinalfirma og er godkendt af Den Videnskabsetiske Komité og Sundhedsstyrelsen.

Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil