Patienter med slidgigt søges til forskningsprojekt

Patienter med slidgigt søges til forskningsprojekt

Slidgigt, osteoartrose eller artrose er en form for gigt, der er forårsaget af nedbrydningen af brusk i et eller flere led. Brusk fungerer som en stødpude mellem knogler i leddet. Der er mere end 100 forskellige typer af gigtvariationer, hvor slidgigt er den mest almindelige.

Slidgigt påvirker næsten 27 millioner mennesker i USA og opstår oftest som mennesker ældes. Ved alderen 45 år optræder slidgigt oftere hos mænd. Efter 55 år sker det oftere hos kvinder. Næsten alle racer synes lige så berørt, men der er en højere forekomst af slidgigt i den japanske befolkning, mens Sydafrika, øst-indianere, og det sydlige Kina har lavere forekomster.

Der forskes meget indenfor behandling af slidgigt, og derfor søger vi personer (mænd og kvinder) med slidgigt. Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forskningsprojekt, er du velkommen til at skrive til Danmarks Sundhedspanel på info(att)sundhedspanel.dk. Hvis du er interesseret i at hjælpe forskningen ved at deltage i et forskningsprojekt, kan du tilmelde dig på knappen herunder. 

Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil