Om Danmarks Sundhedspanel

Om Danmarks Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanel er en hjemmeside, der fungerer som en database, som syge og raske kan tilmelde sig og dermed blive mulig forskningsdeltager. Danmarks Sundhedspanel har til formål at fremme forskning ved at skabe bro mellem patienter og sundhedsfagligt personale og vi er din mulighed for at tilmelde dig som forskningsdeltager, hvis du gerne vil hjælpe med at fremme forskning og hjælpe syge danskere i fremtiden. Når du tilmelder dig Danmarks Sundhedspanel vil du med stor sandsynlighed være med til at sikre fremtidige behandlingsmuligheder for børn, voksne og ældre, som lever med kroniske sygdomme.

 

Hvem kan tilmelde sig Sundhedspanelet?

Alle kan tilmelde sig og vi opfordrer alle, med interesse for sundhed og/eller som gerne vil hjælpe med at forbedre fremtidige behandlingsmuligheder for sygdomme, såsom kræft, diabetes, gigt, Alzheimers m.fl. til at tilmelde sig Danmarks Sundhedspanel og hjælpe i kampen om at finde kuren på nutidens og fremtidens forfærdelige sygdomme.

Danmarks Sundhedspanel arbejder med mange forskellige sygdomsområder og både syge, raske og pårørende kan tilmelde sig. Når du tilmelder dig, kan du blive forsøgsperson, idet vi vil kontakte dig, hvis din sygdomsprofil passer til et kommende forskningsprojekt, der altid er godkendt af Videnskabsetisk Komité.

 

Hvad får du ud af at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel?

At tilmeldes sig Danmarks Sundhedspanel er frivilligt. Du bruger 5-7 minutter af din tid og så kan du sandsynligvis være med til at kurere sygdomme i fremtiden. Har du selv haft sygdom inde på livet eller kender du nogen der har? Så har du måske selv oplevet en følelse af magtesløshed på grund af manglende behandlingsmuligheder, men ved at deltage i godkendte forskningsprojekter har du mulighed for at hjælpe andre familier og personer, der er syge, til en bedre fremtid. Så hvis du har lyst til at hjælpe med at fremme forskning og sundheden i Danmark, så tilmeld dig Danmarks Sundhedspanel i dag. Vores medlemmer mener, at et godt liv er at give og modtage og at du, ved at hjælpe dig selv, hjælper andre - hjælp videnskaben videre og red liv. 

Seneste sundhedsnyheder

Alle sundhedsnyheder
Vent!
Det tager kun 2 minutter.
Vil du have muligheden for at deltage i forskningsforsøg?
Gratis og uforpligtende · mere end 65.000 medlemmer
Ja, tilmeld mig!
Måske senere
Sundhedspanel

Hjælp forskningen igennem Sundhedspanel

Danmarks Sundhedspanels formål er at fremme sundhed gennem forskning, og vi har derfor brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at tilmelde dig Danmarks Sundhedspanel, og dermed blive mulig forskningsdeltager. Du vil kun blive kontaktet, hvis din sundhedsprofil passer til et kommende forskningsprojekt.

Opret sundhedsprofil